Annedammen i Aarhusfossen-Hjartdalsbygda
Annedammen ligg idyllisk til innved Aarhusfossen øvst i Hjartdalsbygda. Her kan du bade i varm stamp, symje ute i elvedammen, ta badstoge i eldhuset.

Aktivitetane kan gjerast året rundt men best i sommarhalvåret. Alle har sin sjarm; sitte ute i 15 minusgrader og sjå på stjernehimmelen - bade i nysnø, eller sitte ute i stampen ein sumarkveld utan å bli kald - gjerne med god mat og drikke som de kan ta med.

Vi kan by på;
Overnatting;
Restaurert "Vårfjos" med bad og toalett, minikjøkken m/kjøleskap, langt spisebord, salong, 2 soverom m/tils 9 sengeplassar, grunnvarme i golv og vedfyring + sovehems. Herifrå kan du ta turar innover i fjellheimen, med bil - på ski eller til fots. Du kan kjøpe fiskekort til ein del av fjellvatna.
Slik kjem du fram;
Hyttetomter;
Plan for 40 hyttetomter - Gaulås - Langelie er godkjend men ikkje opparbeida. I dag er dette området det næraste du kan bygge på inntil Skjessvatn og villreinområdet i Brattefjell-Vindeggen
Frå E-134 er det ca. 3 km til Annedammen. Du tek av til Holmsvegen forbi kyrkja og tar til høgre opp Rogrendvegen til Aarhus og Annedammen.
Gamal bustad;
Nyoppussa gamal bustad - ferdig til utleige frå hausten 2015
Kontakt;
Link til kart på Gule Sider (yellow pages map):
her
Link til lokalkart (local map) på telegardar.no: her
• 1 badestamp (plass til ca. 10)
• 1 grillhytte - her kan du grille/ete mat
• 1 eldhus med badstoge og skifterom (m/langbord)
• Overnatting i restaurert gamalt hus frå 1700-talet

For informasjon og bestilling;
Anne O. Haugan: tlf. 48 14 03 90
epost; ahaugan26@gmail.com
Adr; Rogrendvegen 261, 3690 Hjartdal

NB! Annedammen i Aaarhusfossen-Hjartdalsbygda er langtidsutleigd for ei tid framover. Kjem tilbake med opplysningar når det blir ledigt for utleige att.